Přijměte prosím pozvání na degustační večer plný dobrého vína. Představíme Vám 7 výtečných moravských vín, které ochutnáte spolu s naším jarním degustačním menu šéfkuchaře Petra Žitného.
------------------------------------------------------------------
Cena: 1.790 Kč / osoba
Termín: Čtvrtek 28.4. od 19.00 hod.
Tel.: +420 222 561 378
------------------------------------------------------------------
DEGUSTOVANÁ VÍNA
------------------------------------------------------------------
- Pinot Blanc, U Božích Muk 2019 Vinařství Reisten, Pavlov
- Riesling, Terroir 2019 Milan Sůkal, Hustopeče
- CHASY (Chardonnay+Sylivan) 2015 Pavel Springer, Bořetice
- Chardonnay Hermes, 2020 Vinařství Gala, Bavory
- Pinot Noir, Roučí 2020 J. Springer, Bořetice
- „Pro Přátele“ (Merlot + Zweigelt) 2019 Milan Sůkal, Hustopeče
- Riesling, Výběr z bobulí 2017, Vinařství Gurdau, Kurdějov
------------------------------------------------------------------
DEGUSTAČNÍ MENU
------------------------------------------------------------------
1. Amuse bouche
Kachní šunka, cibulová marmeláda, chips
2. Studený předkrm
Náš bazalkový cottage, Bloody Mary sorbet, ředkvička, červená cibule, řapíkatý celer
3. Teplý předkrm
Jehněčí kotletka, hrášek, portské víno, česnek, mátové demi glace
4. Hlavní chod
Kachní prsa, pastiňákové pyré, červená řepa, rybíz
5. Dezert
Jogurtovo-limetkové parfait, mango, domácí smetanový vanilkový jogurt, badiánový meringue, meduňka